Digital kurs (PDF)

Starta e-butik med WooCommerce

Uddfalk Academy

1.695 kr

Köp nu
Starta e-butik med WooCommerce

Börja sälja dina produkter online med WooCommerce, allt du behöver är en webbplats i Wordpress

Har du länge gått i tankar om att starta en e-butik och sälja dina produkter online? Eller driver du idag en fysisk butik och funderar på att börja sälja genom hemsidan? Att driva en webbutik har många fördelar och lockar därför både butiksägare av fysisk form men även personer som vill starta en butik men som istället direkt siktar mot en digital butik.

Med vår kurs Starta e-butik med WooCommerce lär du dig hela processen för att själv starta din e-butik. Det enda du behöver är grundläggande kunskap i WordPress och en hemsida att applicera din kunskap på, sedan är det bara att börja sälja!

I denna kurs lär du dig hur man skapar en e-butik genom pedagogiska steg-för-steg guider tillsammans med mer informativa djupdyk i olika funktioner. Dessutom ett och annat tips längs vägen!

Vår WooCommerce kurs är helt och hållet skrivet som självstudier. Det innebär att du själv avgör vilken takt läsandet ska gå i, och när du läst färdigt kursen finns möjlighet att göra kursprovet som ingår. Klarar du provet får du ett digitalt kursintyg som bevis att du läst kursen Starta e-butik i WooCommerce och även klarat det tillhörande kursprovet.

Vilka förkunskaper krävs?

För att läsa vår kurs om hur du startar en e-butik i WooCommerce krävs grundläggande kunskaper inom WordPress. Om du redan har en webbplats som är utvecklad i WordPress är det en fördel, men inget krav.

Hur betalar jag kursen?

Kursen köps och betalas på denna webbplats. I kassan betalar du enkelt med ditt eget bankkort.

Får jag behålla kursmaterialet?

Kursmaterialet som ingår i denna kurs är ditt att behålla under men även efter avslutad kurs. Materialet får dock ej säljas vidare till annan part eller person.

Andra frågor?

Har du andra frågor? Skriv till oss i vår chatt eller skicka ett mail till 'info@uddfalkacademy.se' så svarar vi så snart vi kan.

Börja sälja dina produkter online

Skapa din e-butik själv och spara pengar

1.695 kr/deltagare

Uddfalk Academy

1. Köp kursen

När du hittat en kurs du vill läsa klickar du på Köp nu knappen och går till kassan för att betala.

2. Ladda ned

I bekräftelsemailet finns en nedladdningslänk. Använd den för att ladda ned kursmaterialet.

3. Läs och studera

Läs kursmaterialet hur, när och var du vill. Alla våra kurser är skrivna för 100% självstudier.

4. Prov och intyg

Kursprovet gör du om du vill, när du fått godkänt skickar vi hem ett fysiskt signerat kursintyg!

Del 1

Kursen

Själva kursen består av en PDF där du med hjälp av text, illustrationer och bilder lär dig hur man startar en e-butik med e-handelssystemet WooCommerce. Materialet är pedagogiskt utformat för att du lättare ska kunna ta till dig och lära dig det du läser.

Del 2

Kunskapsprov

För att mottaga ett kursintyg måste man göra kursprovet med godkänt resultat. I provet får du frågor om de områden och begrepp vi gått igenom under kursens gång. Du kan göra provet hur många gånger som helst och det får ta hur lång tid som helst.

1.695 kr

Uddfalk Academy

WooCommerce

WooCommerce är ett e-handelsverktyg som fungerar tillsammans med uppdateringsverktyget WordPress. Det är utvecklat och framtaget av Automattic, vilket är ett företag som drivs av Matt Mullenweg, samma person som kom på WordPress. Till följd av att WordPress är ett så pass omåttligt populärt uppdateringsverktyg har även WooCommerce statistik som skiljer sig drastiskt från konkurrenterna. Av alla e-butiker som är producerade och drivs i WordPress, står WooCommerce för hela 93%(!) av dessa. För webbplatser totalt är samma siffra 26%, vilket också är häpnadsväckande högt. Detta ger WooCommerce den enskilt högsta marknadsandelen av alla e-handelsverktyg.

Förutom att WooCommerce är extremt stort i antal användare, är det också helt gratis. Något som bidragit till att WooCommerce blivit just ett av de populäraste e-handelsverktygen på marknaden. Många företag och privatpersoner som säljer online eller vill börja sälja online ser fördelen i att skapa e-butiken själv och inte behöva betala tredjepartsföretag eller konsulter för att göra jobbet.

WooCommerce kurs

Vi har valt att kalla vår kurs ”Starta e-butik med WooCommerce” just av anledningen att det är vad du som läser kursen lär dig. Att driva en e-butik ska vara möjligt utan någon vidare teknisk kompetens, vilket det också är i WooCommerce. Men att utveckla och starta e-butiken kräver viss kunskap som du lär dig under kursens gång.

Vi tror att man lär sig mest effektivt genom att läsa. Många andra väljer att skapa sina kurser i videoformat eller som interaktiva kurser. Vi däremot tror att den skrivna kursen är mest lätt att förstå därför att du själv sätter tonaliteten när du läser. I en videokurs ska du för det första finna en relation till personen som håller kursen, något som inte alltid händer. Dessutom ska du förstå personen i videons sätt att prata, gestikulera och uttrycka sig – vilket också kan vara ett problem. Om inte allt faller på plats till 100%, finns det en risk att du inte lär dig det du ska lära dig lika effektivt.

Därför har vi valt att skriva våra kurser och göra dem till PDF filer, därför att när du läser högt i ditt eget huvud för dig själv är det som att du berättar för dig själv vad det är du läser. Det gör inlärningsprocessen mycket mer effektiv. Dessutom är det på precis samma sätt vi lär oss saker i skolan.

Starta e-butik – En digital distanskurs

Alla våra kurser är skrivna med tre gemensamma egenskaper; de ska vara helt digitala, självlärande och ska kunna läsas på distans. Denna kurs där du lär dig starta och driva en e-butik är inget undantag. När du läser denna kurs (och vilken av våra kurser för den delen) ska du veta att det alltid är du som sätter takten, du som bestämmer när du vill läsa och du som bestämmer när du vill göra kursprovet för att få ditt kursintyg. Du bestämmer hur upplevelsen ska vara och det brukar vara väldigt uppskattat.

Kursskribent

SEO kurs skriven av Edvin UddfalkDenna WooCommerce kurs är författad, illustrerad och skriven av Edvin Uddfalk. Informationen och faktan i kursen baseras på Edvins yrkeserfarenhet samt är kontrollerad mot flera säkerställda källor. Läs mer om Edvin genom att klicka här.

Wave icon

Få nyheter först

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var först att veta vad som händer hos Uddfalk Academy.